Avantajele colaborării cu Fabrica Tâmplărie Crudă

Fabrica Tâmplărie Crudă este echipată pentru automatizarea producției de ferestre și uși din lemn masiv și stratificat. Suntem pregătiți să să vă asigurăm întregul proces de producție, prompt și în condiții de calitate garantată. Fie că doriți o lucrare pentru căminul dumneavoastră sau sunteți profesioniști și aveți nevoie de externalizare pentru servicii integrate de tâmplărie, vă putem oferi soluțiile optime pentru nevoile dvs. de tâmplărie.

VĂ ASIGURĂM TOATE SERVICIILE ÎN FABRICA TÂMPLĂRIE CRUDĂ

Linia noastră de producție include 36 de echipamente, majoritatea sisteme automate, de capacitate mare, asigurând un flux bun și precizie în execuție. Enumerăm doar o parte dintre echipamentele din fabrica noastră de tâmplărie, pentru a vă oferi o imagine despre dimensiunea fabricii și despre capacitatea noastră de producție:

  • Unitate CNC cu o capacitate de 60 de ferestre/ 8h sau 80 uși interior / 8h sau 30 uși exterior / 8h.
  • Presă hidraulică pentru siguranța și calitatea îmbinărilor.
  • Aparate de găurire.
  • Posturi de șlefuire.
  • Cameră pentru vopsire, dotată cu conveyor pentru acoperirea uniformă a tuturor suprafețelor. 

Alegerea de a lucra cu fabrica Tâmplărie Crudă devine și mai simplu de făcut din considerente economice. Costurile de producție ale tâmplăriei din lemn în fabrica noastră sunt descrescătoare pentru volume ridicate de uși și ferestre. 

Fabrica Tamplarie Cruda CNC

Dacă sunteți constructor, tâmplar sau orice firmă cu nevoie de tâmplărie din lemn, vă invităm să ne sunați pentru un estimat de preț și să-l comparați cu costul dvs. de producție.  Alegerea este simplă – noi vă oferim produse de calitate, uniforme și un preț corect. Dvs. aveți o reducere de costuri, producție mai rapidă și mai mult timp să vă ocupați de activități mai profitabile. Cu noi beneficiați de un singur proces de outsourcing pentru toate lucrările, sigur, adaptat și monitorizat pe toată durata contractului.

Dacă sunteți clientul final și aveți nevoie de servicii de tâmplărie din lemn, vă oferim un raport calitate/preț imbatabil. 

REDUCEȚI COSTURILE ȘI RISCURILE CU FORȚA DE MUNCĂ

Într-un proiect de tâmplărie complex, multe din procese presupun expertiză și personal bine pregătit și specializat. De asemenea, costurile asociate perfecționării și operaționalizării sunt foarte mari. Echipa noastră deține experiența și know-how-ul necesare pentru a vă asigura că fiecare lucrare va fi implementată cu precizie și la standardele de calitate dorite.

Cunoaștem provocările atelierelor de tâmplărie și ne propunem să devenim parteneri de încredere pentru dumneavoastră, asigurându-vă soluții corecte și profesioniste.

Tamplarie-cruda-CNC-Lemn

Solicitaţi-ne o ofertă pentru proiectul dumneavoastră

sau apelaţi-ne la numărul
  +40 722 383 098
 

Fabrica de tamplarie cruda

Rămâneți conectat la noutăți despre tâmplăria de calitate

Abonați-vă gratuit la newsletterul nostru pentru a primi știri din domeniul lemnului și informații periodice despre serviciile și ofertele noastre.

Vă mulțumim pentru abonare!