PROFESIONIST ÎN DOMENIU?

Adaptați pentru tâmplăria de care aveți nevoie

Indiferent dacă doriți o lucrare pentru căminul dumneavoastră sau sunteți profesioniști și aveți nevoie de externalizare pentru servicii integrate de tâmplărie, suntem pregătiți să formulăm cel mai bun plan și să vă asigurăm întregul proces, prompt și în condiții de calitate garantată.

PROFESIONIST ÎN DOMENIU?

Parteneri de Încredere pentru PRofesioniști 

Cunoaștem provocările atelierelor de tâmplărie în această perioadă și ne propunem să devenim parteneri de încredere pentru dumneavoastră, asigurându-vă soluții corecte și profesioniste. 

Vă ASIGURĂM INTEGRAT TOATE SERVICIILE DE TÂMPLĂRIE

Indiferent de capacitatea de producție pe care o aveți instalată sau de complexitatea proiectului pe care trebuie să-l realizați, vă putem pune la dispoziție un pachet dedicat de servicii de tâmplărie care să acopere toate nevoile dumneavoastră.

În cazul atelierelor de tâmplărie și al profesioniștilor, cu noi beneficiați de un singur proces de outsourcing pentru toate lucrările, sigur, adaptat și monitorizat pe toată durata contractului.

REDUCEȚI TIMPUL DE EXECUȚIE AL LUCRĂRILOR

Linia noastră de producție include 36 de echipamente, majoritatea sisteme automate, de capacitate mare, asigurând un flux bun și precizie în execuție.  Evităm, astfel, erorile de producție care ar presupune reluarea operațiunii. Avem, de asemenea, suficientă capacitate de producție pentru a susține un volum ridicat de producție paralelă.

Tehnologia și standardele pe care le aplicăm în fabrică constituie pilonii care garantează pentru clienții noștri timpi reduși la livrarea lucrărilor solicitate. 

FOLOSIM DOAR Materiale de calitate SUPERIOARĂ

Încă din stadiul de evaluare și planificare a proiectului dumneavoastră, urmărim să folosim cele mai potrivite materiale de tâmplărie, adaptate cerințelor proiectului. 

Lucrăm doar cu furnizori recunoscuți pentru lemn stratificat și lemn brut, feronerie, placaje din aluminiu și garnituri de calitate.

REDUCEȚI COSTURILE ȘI RISCURILE CU FORȚA DE MUNCĂ

Într-un proiect de tâmplărie complex, multe din procese presupun expertiză și personal bine pregătit și specializat, iar costurile asociate perfecționării și operaționalizării sunt foarte mari. 

Echipa noastră deține experiența și know-how-ul necesare pentru a ne asigura partenerii că fiecare lucrare va fi implementată cu precizie, la standardele de calitate dorite și în siguranță.   

OPTIMIZĂM NECESARUL DE RESURSE MATERIALE

Materialele pe care le folosim la lucrările de tâmplărie au o pondere semnificativă în structura costului lucrării. Folosind tehnologie de precizie, materiale de calitate și standarde de producție corecte și eficiente, reducem la minim cantitatea de reziduuri materiale rezultate. 

Asigurând estimarea, normarea și debitarea cu precizie a profilelor din lemn, reducem substanțial costul cu materialele, suportat de client.

PLĂTIȚI DOAR PROIECTUL SOLICITAT, FĂRĂ ALTE COSTURI

Colaborând cu noi, veți achita doar costul lucrării finale, fără să vă preocupați de toate costurile intermediare asociate producției: materie primă, consumabile pentru echipamentul de lucru (cuțite, freze, lacuri și vopseluri etc), cheltuieli neprevăzute cu personalul, costuri de depozitare și manipulare a tâmplăriei.

Solicitaţi-ne o ofertă pentru proiectul dumneavoastră

sau apelaţi-ne la numărul
  +40 722 383 098
 

Am închis balconul lung al apartamentului acum 15 ani, cu această firmă. Am făcut împreună proiectul, mi-au făcut propunerea de execuție și de preț. Materialul cu care au lucrat este un lemn despre care atunci nu știam nimic, un lemn exotic, meranti. Le-am spus să pună exact cum cred. Lucrarea a durat 3 săptămâni și astăzi arată ca în prima zi. Îl întreținem cu soluții de curățat și lustruit mobila. Sunt încântat de calitate și durabilitate.

George O, Călărași

Suntem o familie ocupată în majoritatea timpului cu multe lucruri dinainte stabilite.
Când ne-am hotărât să trecem la tâmplărie din lemn stratificat pentru ferestrele casei, am hotărât să lucrăm cu ei. Evident că, fără să ne dăm seama, făcusem deja rezervările pentru concediu. Am schimbat 9 ferestre și 5 uși, am lăsat cheia, au montat, au lăsat curățenie maximă și execuție impecabilă. Bravo!

Cristi Dobre, Snagov

Ferestrele sunt foarte frumoase, lacul se menține perfect, ca atunci când le-au montat.
Am dat comandă de uși de interior și a durat destul de puțin, le-am avut montate cam într-o lună. Suntem multumiți și recomandăm cu încredere.

 

 

Andra Panait, Brașov

Fabrica de tamplarie cruda

Rămâneți conectat la noutăți despre tâmplăria de calitate

Abonați-vă gratuit la newsletterul nostru pentru a primi știri din domeniul lemnului și informații periodice despre serviciile și ofertele noastre.

Vă mulțumim pentru abonare!