PROFESIONIST ÎN DOMENIU?

Proiectele noastre

Ne mândrim cu grija și atenția pe care le acordăm fiecărui proiect de tâmplărie și cu rezultatele finale apreciate de clienții noștri.

PROFESIONIST ÎN DOMENIU?

Despre fabrica noastră de tâmplărie

Ne dorim să crezi această poveste, pentru că este chiar frumoasă și adevarată.

Este povestea noastră, a celor care producem tâmplărie din lemn stratificat și tâmplărie crudă, în atelierul de tâmplărie din Călărași, atelier care este de fapt fabrică în toată regula.

Povestea scurtă este asemănătoare, probabil, cu a multor antreprenori români, și derulând filmul înapoi, ne vedem pornind în anul 1995, dintr-un atelier de 3.2 x 8 m, cu un singur utilaj de tâmplărie un abricht, confecționat în casă, și cu care făceam mobilier din lemn, tâmplărie clasică, ferestre și uși cu modele clasice.

Apoi cerințele pieței s-au modificat, și evident, am trecut către tâmplăria de aluminiu, apoi investind din nou în utilaje, am trecut natural către tâmplăria din PVC, pentru ca simțind din nou cerința pieței către calitate, să rerutăm afacerea spre producția de tâmplărie din lemn stratificat, investind masiv în tehnologie performantă și know-how dedicat.

Am accesat proiecte europene din care am făcut dotări esențiale cu echipamente dedicate producerii de ferestre și uși din lemn stratificat și tâmplărie crudă, iar acum, de la un utilaj home made, numărăm 36+ echipamente care deservesc fabrica de tâmplărie din lemn stratificat, atelierul de tâmplărie de la Călărași.

Am apărut și în media, și pe unul dintre blogurile cele mai de succes pe design interior, adelaparvu.com, unde Adela Pârvu vorbește tot despre tâmplăria noastră din lemn stratificat. (Vă invităm să citiți articolul dedicat aici.)

Exportăm tâmplărie din fabrica de la Călărași în Franța, Suedia, Belgia, Austria, Regatul Unit.

Ne recomandă experiența dovedită, viteza de producție, calitatea materiei prime și a materialelor folosite și, evident, personalul cu know-how puternic în domeniul tâmplăriei din lemn stratificat.

Solicitaţi-ne o ofertă pentru proiectul dumneavoastră

sau apelaţi-ne la numărul
  +40 722 383 098

Am închis balconul lung al apartamentului acum 15 ani, cu această firmă. Am făcut împreună proiectul, mi-au făcut propunerea de execuție și de preț. Materialul cu care au lucrat este un lemn despre care atunci nu știam nimic, un lemn exotic, meranti. Le-am spus să pună exact cum cred. Lucrarea a durat 3 săptămâni și astăzi arată ca în prima zi. Îl întreținem cu soluții de curățat și lustruit mobila. Sunt încântat de calitate și durabilitate.

George O, Călărași

Suntem o familie ocupată în majoritatea timpului cu multe lucruri dinainte stabilite.
Când ne-am hotărât să trecem la tâmplărie din lemn stratificat pentru ferestrele casei, am hotărât să lucrăm cu ei. Evident că, fără să ne dăm seama, făcusem deja rezervările pentru concediu. Am schimbat 9 ferestre și 5 uși, am lăsat cheia, au montat, au lăsat curățenie maximă și execuție impecabilă. Bravo!

Cristi Dobre, Snagov

Ferestrele sunt foarte frumoase, lacul se menține perfect, ca atunci când le-au montat.
Am dat comandă de uși de interior și a durat destul de puțin, le-am avut montate cam într-o lună. Suntem multumiți și recomandăm cu încredere.

 

 

Andra Panait, Brașov

Fabrica de tamplarie cruda

Rămâneți conectat la noutăți despre tâmplăria de calitate

Abonați-vă gratuit la newsletterul nostru pentru a primi știri din domeniul lemnului și informații periodice despre serviciile și ofertele noastre.

Vă mulțumim pentru abonare!